Dagsarrangement 11.30-17.00 Aftenarrangement 18.30-01.00
Aperitif
Sæsonens 3-retters menu
Vin, øl, sodavand, most
Vand m/u bobler
Kaffe & the med petit four
925,-/person*
Tilkøb
Kapacitet
Glassalen: 25-40 gæster
Hele restauranten
(inkl. glassalen): 50-70 gæster
1. sal: Op til 100 gæster
*Ved minimum 30 personer. Reservation bekræftes ved depositumindbetaling. Børn under 12 år halv pris. - børnemenu også muligt.
Forretter
Koldrøget laks, agurk, radiser og krydderurtemayonnaise
Cremet blåmuslingesuppe, saltede kammuslinger, hytteost og kørvel
Tatar af saltet okseinderlår, kartoffelchips, vesterhavsost og estragon-emulsion
Hvide asparges, rejer og hollandaise med dild
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og pisket smør
Hovedretter
Kalvefilet, sommergrønt og kraftig rødvinssauce
Bryst og sprød kroket af dansk kylling, nye løg, skummende hønsesauce
Frisk hvid fisk fra torvet, asparges, purløg og beurre blanc med rogn
Stegt spidskål, selleripure, hasselnødder og brunet smør
Alle hovedretter serveres med knuste kartofler med krydderurter
Desserter
Rabarber, hvid chokolade og nøddecrumble
Kraftig chokoladeganache, bær og sprødt knas
Vaniljeparfait med æblekompot og sprød havre
Natmad
Gourmet-hotdogs
Grillselv – toast med skinke, ost og dijonnaise