Vores menu

Restaurant Skovshoved 
Frokost kl. 12.00 - 15.00


Aften kl. 17.00 - 21.00
Lukket søndag

F R O K O S T

MENU

BØRNEMENU


Pasta Bolognese

115.-

Sprød fiskefilet grøntsagstave og fritter

115.-

Pommes m dip

65.-

ØSTERS


Au naturel med vinaigrette og citron

3 stk - 145.-
6 stk - 290.-
12 stk - 500.-


TAVLERETTER

Ændres løbende


Moules marineres

fløde, hvidløg, urter

185.-


Svampe toast

fløde, hvidvin, purløg

165.-


Ansjoser

brændt citron og ristet brød

70.-


Steak frites

kryddersmør og fritter

325.-


Gateau marcel med is

145.-

Frokost tallerken

Sild med løg og kapers

Friteret fiskefilet med citron og mayo

Cremet kyllingesalat med svampe og syltet selleri

2 slags brød og økologisk smør

280,-


Svampetoast

Fløde – hvidvin – ristet brød

165.-


Tatar af okse

Tomat – croutons – pebermayonnaise

185.-


Sprød fiskefilet

Rejer – ristet brød – mayo

165.-


Dagens havfriske fangst

Sæsonens friske grøntsager – beurre blanc

225.-


Moules frites

Blåmuslinger – fløde – urter

175.-


Steak frites

Urtesmør – fritter – mayo

300.-


Solbær

Sorbet - chokolade ganache - ristet brioche

145.-


Kirsebær

Vaniljecreme - marengs - kirsebæris

145.-


Ost

Udvalg af europæiske oste

sødt - sprødt

145.-



BØRNEMENU


Pasta Bolognese

115.-

Sprød fiskefilet grøntsagstave og fritter

115.-

Pommes m dip

65.-

AFTEN


GILLARDEAU ØSTERS



Au naturel med vinaigrette og citron

3 stk - 145.-
6 stk - 290.-
12 stk - 500.-



SNACKS

Dagens 3 slags snacks

125.-


TAVLERETTER

Ændres løbende

 

Moules frittes

 fløde, hvidløg, urter

175.-

 

Svampe toast

fløde, hvidvin, purløg

165.-

 

Ansjoser

brændt citron og ristet brød

70.-


Steak frites

kryddersmør og fritter

 300.-


Gateau marcel med is

145.-

 


FORRETTER


Pighvar bisque

Kulmule - urteolie - karse

165.-


Stegt kammusling

Bøgehatte - svampeskum - svampe mayonnaise

165.-


Tatar af okse

Tomat - croutons - peber mayonnaise

185.-


Friterede Østershatte

Syrligt støv - svampecreme

165.-


Stegt foie gras

Smørristet brød - kompot

185.-


HOVEDRETTER

 

Dagens havfriske fangst

Sæsonens friske grøntsager - beurre blanc

225.-

 

Nyretapper

Saltbagt selleri - selleri pure - sauce gastrik

225.-


Trøffel farseret vagtel

Glaserede rødbeder - fermenteret hvidløgspure - rødbede glace

225.-


Sprøde jordskokker

Bøgehatte - palmekål - Karl Johan sauce

225.-


Steak frites

Urtesmør – fritter – mayonnaise

300.-


Desserter:


Solbær

Sorbet - chokolade ganache - ristet brioche

145.-


Kirsebær

Vaniljecreme - marengs - kirsebæris

145.-


Ost

Udvalg af europæiske oste

sødt - sprødt

145.-