Vores menu

Restaurant Skovshoved 
Frokost kl. 12.00 - 15.00


Aften kl. 17.00 - 21.00
Lukket søndag

F R O K O S T

MENU

BØRNEMENU


Pasta Bolognese

115.-

Sprød fiskefilet grøntsagstave og fritter

115.-

Pommes m dip

65.-

ØSTERS


Au naturel med vinaigrette og citron

3 stk - 145.-
6 stk - 290.-
12 stk - 500.-


TAVLERETTER

Ændres løbende


Moules marineres

fløde, hvidløg, urter

185.-


Svampe toast

fløde, hvidvin, purløg

165.-


Ansjoser

brændt citron og ristet brød

70.-


Steak frites

kryddersmør og fritter

325.-


Gateau marcel med is

145.-

Forretter:


Kammusling

citrusfrugt – ponzu - letrøget muslingecreme

165.-


Hiramasa

syltede grønne jordbær - yuzu creme - consommé på stikkelsbær og agurk

165.-


Tomat coeur de boeuf

piment - syltede cherrytomater - luftig sauce på løg

165.-



Sprød ising

Rejer, ristet brød og urtemayo

165.-


Tatar af saltet inderlår

Croutons – tomat - pebermayonnaise

185.-


Dagens havfriske fangst

Sæsonens friske grøntsager - beurre blanc

225.-


Duroc gris

stegt og marineret kål - ingefærsauce

225.-


Steak frites

urtesmør - pommes frites - mayo

325.-


Pocheret æg

nye kartofler - frissé salat - sauce på havgus

225.-


Desserter:


Jordbær

koldskåls panna cotta - hyldeblomst - citron sorbet

145.-


Hibiscus syltede rabarber

skovmærke - sprød tuile - rabarber sorbet

145.-


Ost

Udvalg af europæiske oste

sødt - sprødt

145.-


BØRNEMENU


Pasta Bolognese

115.-

Sprød fiskefilet grøntsagstave og fritter

115.-

Pommes m dip

65.-

AFTEN


GILLARDEAU ØSTERS



Au naturel med vinaigrette og citron

3 stk - 145.-
6 stk - 290.-
12 stk - 500.-



SNACKS

Dagens 3 slags snacks

125.-


TAVLERETTER

Ændres løbende

 

Moules marineres

 fløde, hvidløg, urter

185.-

 

Svampe toast

fløde, hvidvin, purløg

165.-

 

Ansjoser

brændt citron og ristet brød

70.-


Steak frites

kryddersmør og fritter

 325.-


Gateau marcel med is

145.-

 


FORRETTER


Kammusling

citrusfrugt – ponzu - letrøget muslingecreme

165.-


Hiramasa

syltede grønne jordbør - yuzu creme - consommé på stikkelsbær og agurk

185.-


Tomat coeur de boeuf

piment - syltede cherrytomater - luftig sauce på løg

165.-


Tatar af okseinderlår

semi dried tomater – peber mayonnaise – surdejs croutons

185.-

 

HOVEDRETTER

 

Dagens havfriske fangst

Sæsonens friske grøntsager - beurre blanc

225.-

 

Havtaske

gule beder – mango - hybensauce

345.-


Duroc gris

stegt og marineret kål - ingefærsauce

225.-


Pocheret æg

nye kartofler - frissé salat - sauce på havgus

225.-


DESSERTER


Jordbær

koldskåls panna cotta - hyldeblomst - citron sorbet

145.-


Hibiscus syltede rabarber

skovmærke - sprød tuile - rabarber sorbet

145.-


Ost

Udvalg af europæiske oste

sødt - sprødt

145.-