Restaurant Skovshoved
Frokost kl. 12.00 - 15.00
Aften kl. 17.00 - 21.00
Lukket søndag
MENU
BØRNEMENU
Pasta Bolognese
115.-
Sprød fiskefilet grøntsagstave og fritter
115.-
Pommes m dip
65.-
ØSTERS
Au naturel med vinaigrette og citron
3 stk - 145.-
6 stk - 290.-
12 stk - 500.-
TAVLERETTER
Ændres løbende
Moules marineres
fløde, hvidløg, urter
185.-
Svampe toast
fløde, hvidvin, purløg
165.-
Ansjoser
brændt citron og ristet brød
70.-
Steak frites
kryddersmør og fritter
325.-
Gateau marcel med is
145.-
Frokost tallerken
Sild med løg og kapers
Friteret fiskefilet med citron og mayo
Cremet kyllingesalat med svampe og syltet selleri
2 slags brød og økologisk smør
280,-
Svampetoast
Fløde – hvidvin – ristet brød
165.-
Tatar af okse
Tomat – croutons – pebermayonnaise
185.-
Sprød fiskefilet
Rejer – ristet brød – mayo
165.-
Dagens havfriske fangst
Sæsonens friske grøntsager – beurre blanc
225.-
Moules frites
Blåmuslinger – fløde – urter
175.-
Steak frites
Urtesmør – fritter – mayo
300.-
Solbær
Sorbet - chokolade ganache - ristet brioche
145.-
Kirsebær
Vaniljecreme - marengs - kirsebæris
145.-
Ost
Udvalg af europæiske oste
sødt - sprødt
145.-
BØRNEMENU
Pasta Bolognese
115.-
Sprød fiskefilet grøntsagstave og fritter
115.-
Pommes m dip
65.-
GILLARDEAU ØSTERS
Au naturel med vinaigrette og citron
3 stk - 145.-
6 stk - 290.-
12 stk - 500.-
SNACKS
Dagens 3 slags snacks
125.-
TAVLERETTER
Ændres løbende
Moules frittes
fløde, hvidløg, urter
175.-
Svampe toast
fløde, hvidvin, purløg
165.-
Ansjoser
brændt citron og ristet brød
70.-
Steak frites
kryddersmør og fritter
300.-
Gateau marcel med is
145.-
FORRETTER
Pighvar bisque
Kulmule - urteolie - karse
165.-
Stegt kammusling
Bøgehatte - svampeskum - svampe mayonnaise
165.-
Tatar af okse
Tomat - croutons - peber mayonnaise
185.-
Friterede Østershatte
Syrligt støv - svampecreme
165.-
Stegt foie gras
Smørristet brød - kompot
185.-
HOVEDRETTER
Dagens havfriske fangst
Sæsonens friske grøntsager - beurre blanc
225.-
Nyretapper
Saltbagt selleri - selleri pure - sauce gastrik
225.-
Trøffel farseret vagtel
Glaserede rødbeder - fermenteret hvidløgspure - rødbede glace
225.-
Sprøde jordskokker
Bøgehatte - palmekål - Karl Johan sauce
225.-
Steak frites
Urtesmør – fritter – mayonnaise
300.-
Desserter:
Solbær
Sorbet - chokolade ganache - ristet brioche
145.-
Kirsebær
Vaniljecreme - marengs - kirsebæris
145.-
Ost
Udvalg af europæiske oste
sødt - sprødt
145.-