Vores menu

Restaurant Skovshoved 
Frokost kl. 12.00 - 15.00


Aften kl. 17.00 - 21.00
Lukket søndag

F R O K O S T

MENU

BØRNEMENU


Pasta Bolognese

115.-

Sprød fiskefilet grøntsagstave og fritter

115.-

Pommes m dip

65.-

ØSTERS


Au naturel med vinaigrette og citron

3 stk - 145.-
6 stk - 290.-
12 stk - 500.-


TAVLERETTER

Ændres løbende


Moules marineres

fløde, hvidløg, urter

185.-


Svampe toast

fløde, hvidvin, purløg

165.-


Ansjoser

brændt citron og ristet brød

70.-



Frokost tallerken

Sild med løg og kapers

Friteret fiskefilet med citron og mayo

Cremet kyllingesalat med svampe og syltet selleri

2 slags brød og økologisk smør

280,-


Kammusling
Saltet agurk - glaskål - muslingefløde
165.-


Hvide asparges
Håndpillede rejer – urter - sauce hollandaise
185.-


Tatar af okse
Tomat- peber mayonnaise – sprød kartoffel
185.-


Sprød fiskefilet
Rejer – ristet brød – mayo
165.-


FROKOST


Dagens havfriske fangst

Blomkålspure – sæsonens grønt - hyldeblomst beurre blanc

225.-


Moules frites

Blåmuslinger – fløde – urter

175.-


Steak frites

Urtesmør – fritter – mayo

325.-


Desserter:


Rabarber

Tærte - hvid chokolade - rabarber sorbet

145,-


Koldskål

Friske bær - hyldeblomst - jordbær

145,-


Ost

Udvalg af europæiske ostesødt - sprødt

145.-



BØRNEMENU


Pasta Bolognese

115.-

Sprød fiskefilet grøntsagstave og fritter

115.-

Pommes m dip

65.-

AFTEN


GILLARDEAU ØSTERS



Au naturel med vinaigrette og citron

3 stk - 145.-
6 stk - 290.-
12 stk - 500.-




TAVLERETTER

Ændres løbende

 

Moules frittes

 fløde, hvidløg, urter

175.-

 

Svampe toast

fløde, hvidvin, purløg

165.-

 

Ansjoser

brændt citron og ristet brød

70.-

 

Forretter


Kammusling

Saltet agurk - glaskål - muslingefløde

165.-


Hvide asparges

Håndpillede rejer – urter - sauce hollandaise

185.-


Tatar af okse

Tomat- peber mayonnaise – sprød kartoffel

185.-


Løjrom

Sprød pommes anna –purløg - friskost creme

165.-


Stegt foie gras

Smørristet brød - kompot

185.-


Hovedretter:


Dagens havfriske fangst
Blomkålspure – sæsonens grønt - hyldeblomst beurre blanc
225.-


Stegt multe
Grønne asparges - grillet hjertesalat - fermenteret ærtesauce
325,-


Steak frites
Urtesmør – fritter – mayonnaise
325.-


Trøffel farseret kylling
Grønne asparges -nye løg - stegt hønse sauce skilt med ramsløgsolie
225,-


Desserter:


Rabarber

Tærte - Hvid chokolade - rabarber sorbet
145,-


Koldskål
Friske bær - hyldeblomst - jordbær
145,-


Ost
Udvalg af europæiske oste
sødt - sprødt
145.-