Restaurant Skovshoved
Frokost kl. 12.00 - 15.00
Aften kl. 17.00 - 21.00
Lukket søndag
MENU
BØRNEMENU
Pasta Bolognese
115.-
Sprød fiskefilet grøntsagstave og fritter
115.-
Pommes m dip
65.-
ØSTERS
Au naturel med vinaigrette og citron
3 stk - 145.-
6 stk - 290.-
12 stk - 500.-
TAVLERETTER
Ændres løbende
Moules marineres
fløde, hvidløg, urter
185.-
Svampe toast
fløde, hvidvin, purløg
165.-
Ansjoser
brændt citron og ristet brød
70.-
Steak frites
kryddersmør og fritter
325.-
Gateau marcel med is
145.-
Forretter:
Kammusling
citrusfrugt – ponzu - letrøget muslingecreme
165.-
Hiramasa
syltede grønne jordbær - yuzu creme - consommé på stikkelsbær og agurk
165.-
Tomat coeur de boeuf
piment - syltede cherrytomater - luftig sauce på løg
165.-
Sprød ising
Rejer, ristet brød og urtemayo
165.-
Tatar af saltet inderlår
Croutons – tomat - pebermayonnaise
185.-
Dagens havfriske fangst
Sæsonens friske grøntsager - beurre blanc
225.-
Duroc gris
stegt og marineret kål - ingefærsauce
225.-
Steak frites
urtesmør - pommes frites - mayo
325.-
Pocheret æg
nye kartofler - frissé salat - sauce på havgus
225.-
Desserter:
Jordbær
koldskåls panna cotta - hyldeblomst - citron sorbet
145.-
Hibiscus syltede rabarber
skovmærke - sprød tuile - rabarber sorbet
145.-
Ost
Udvalg af europæiske oste
sødt - sprødt
145.-
BØRNEMENU
Pasta Bolognese
115.-
Sprød fiskefilet grøntsagstave og fritter
115.-
Pommes m dip
65.-
GILLARDEAU ØSTERS
Au naturel med vinaigrette og citron
3 stk - 145.-
6 stk - 290.-
12 stk - 500.-
SNACKS
Dagens 3 slags snacks
125.-
TAVLERETTER
Ændres løbende
Moules marineres
fløde, hvidløg, urter
185.-
Svampe toast
fløde, hvidvin, purløg
165.-
Ansjoser
brændt citron og ristet brød
70.-
Steak frites
kryddersmør og fritter
325.-
Gateau marcel med is
145.-
FORRETTER
Kammusling
citrusfrugt – ponzu - letrøget muslingecreme
165.-
Hiramasa
syltede grønne jordbør - yuzu creme - consommé på stikkelsbær og agurk
185.-
Tomat coeur de boeuf
piment - syltede cherrytomater - luftig sauce på løg
165.-
Tatar af okseinderlår
semi dried tomater – peber mayonnaise – surdejs croutons
185.-
HOVEDRETTER
Dagens havfriske fangst
Sæsonens friske grøntsager - beurre blanc
225.-
Havtaske
gule beder – mango - hybensauce
345.-
Duroc gris
stegt og marineret kål - ingefærsauce
225.-
Pocheret æg
nye kartofler - frissé salat - sauce på havgus
225.-
DESSERTER
Jordbær
koldskåls panna cotta - hyldeblomst - citron sorbet
145.-
Hibiscus syltede rabarber
skovmærke - sprød tuile - rabarber sorbet
145.-
Ost
Udvalg af europæiske oste
sødt - sprødt
145.-